Bereikbaarheid MfN-bureau tijdens zomer(vakantie)

Het is zomervakantie is een groot deel van Nederland. Ook in deze laatste week van juli en in augustus blijven wij vanuit het MfN-bureau voor u bereikbaar. Door de vakanties met minder medewerkers en volgens de RIVM-richtlijnen grotendeels vanuit huis. Onze collega’s staan u graag te woord van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur via info@mediatorsfederatienl.nl of 010 2012344. Mocht u in deze zomerperiode iets langer moeten wachten dan u van ons gewend bent, dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Wij wensen iedereen een fijne zomer(vakantie). Blijf gezond!