Top menu

Bereikbaarheid en maatregelen MfN-bureau i.v.m. coronavirus

Net als veel andere organisaties neemt ook het MfN-bureau maatregelen om de verspreiding van het COVID-19-virus terug te dringen. Wat betekent dit voor u als MfN-registermediator?

Wij staan u te woord vanuit huis

Onze medewerkers werken tot en met 6 april zoveel mogelijk thuis. Dit kan invloed hebben op onze telefonische bereikbaarheid. Vooralsnog zijn wij te bereiken tussen 8.30 uur en 17.00 uur. Wellicht moet u wat langer dan gebruikelijk wachten totdat een van onze medewerkers u te woord kan staan. Wij vragen hiervoor begrip en verzoeken u om, voor zover mogelijk, contact met ons op te nemen per e-mail. Graag uw telefoonnummer in uw e-mail vermelden. Wij doen ons best uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden via telefoon of e-mail. U kunt ons bereiken via:

Afspraken peer review opgeschort

Tot half april gaan de ingeplande reviewbezoeken niet door. Heeft u als MfN-registermediator in deze periode een peer review gepland staan, dan hoeft u zelf geen actie te ondernemen. Zodra het weer is toegestaan, nemen de reviewers zelf contact met u op voor het maken van een nieuwe afspraak.

Intervisie en PE

Intervisiebijeenkomsten en trainingen worden op dit moment regelmatig geannuleerd of op een andere manier, bijvoorbeeld online, aangeboden. Uiteraard hebben wij hiervoor alle begrip. Wij zullen coulant omgaan met mogelijke vertragingen in het behalen van uw PE-punten.

Vergaderingen, bijeenkomsten, hoorzitting STM en andere gesprekken

Alle vergaderingen en bijeenkomsten hebben wij voor de komende periode afgezegd. Hoorzittingen vanuit de Stichting Tuchtrecht Mediators (STM) gaan tot nader order niet door. Ook de sollicitatiegesprekken voor reviewers en leden voor de reviewcommissie worden op dit moment geannuleerd en op een later moment weer ingepland. Andere overleggen zullen wij waar mogelijk zoveel mogelijk telefonisch of via een video-call doen.

Als organisatie doen wij er verder alles aan om alle andere werkzaamheden normaal door te laten gaan en bereikbaar voor u te zijn.

Meer informatie

Als kwaliteitsregister houden wij de richtlijnen vanuit de overheid nauwlettend in de gaten. Wij adviseren u als mediator dat zelf ook te doen. Mochten de maatregelen vanuit de overheid, die nu gelden tot en met 6 april, tussentijds wijzigen en ook gevolgen hebben voor onze organisatie, dan informeren wij u daar uiteraard over.

Voor meer algemene informatie over corona, de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM en ondernemersvragen verwijzen wij u graag ook naar een onderstaande websites:

Tot slot

Wij realiseren ons dat ook u als mediator geraakt wordt door de situatie in Nederland en in de wereld. Als ondernemer of zzp’er, als werknemer of werkgever, maar ook in de privésfeer. Er wordt veel van iedereen gevraagd. Wij wensen iedereen veel sterkte. En vooral: blijf gezond!

 

 

Binnenkort wordt de website van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) geïntegreerd in een nieuwe website van het MfN-register. Informatie over onderzoeksgegevens op het gebied van mediation, mediationwetgeving en de leerstoel mediation vindt u nog op deze website. Voor informatie over het MfN-register verwijzen wij u graag naar de huidige website van het MfN-register: www.mfnregister.nl

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.