Top menu

Mediation op de kaart!

Om mediation op de kaart te zetten heeft de NMv vanuit het ambassadeursnetwerk factsheets mediation ontwikkeld. Zeven mooie factsheets over mediation ter informatie voor uw potentiele verwijzers en klanten. De factsheets kunt u hieronder bekijken.

 

Website Mediationnederland.nl

 

Wilt u deze factsheets bestellen. Dat kan tegen een kostprijs van € 0,25 per stuk exclusief btw plus de verzendkosten. Het minimumbedrag waarvoor u kunt bestellen is € 15,00 . U ontvangt per mail een factuur van de kosten van het materiaal en de verzendkosten. Zodra de betaling binnen is, sturen wij u het promotiemateriaal toe.

Ook zijn er pennen met daarop het adres van de publiekswebsite www.mediationnederland.nl gemaakt. Ook mooi promotiemateriaal met informatie voor uw klanten.

 

Bestellen

Om de factsheets en/of de pennen te bestellen gaat u naar het bestelformulier.

Binnenkort wordt de website van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) geïntegreerd in een nieuwe website van het MfN-register. Informatie over onderzoeksgegevens op het gebied van mediation, mediationwetgeving en de leerstoel mediation vindt u nog op deze website. Voor informatie over het MfN-register verwijzen wij u graag naar de huidige website van het MfN-register: www.mfnregister.nl

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.