Top menu

Disclaimer

De informatie, documenten en andere gegevens op deze website zijn auteursrechterlijk beschermd.

MfN spant zich in om de op deze site beschikbare informatie, documenten en gegevens optimaal correct weer te geven. Melding van eventuele onjuistheden MfN wordt zeer op prijs gesteld.

MfN staat niet in voor de juistheid en/of volledigheid van de op / via deze site beschikbare informatie, documenten en/of gegevens, in het bijzonder waar deze door anderen zijn verstrekt.

MfN draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie, documenten en andere gegevens van anderen welke via koppelingen, links of enige andere methode via deze site toegankelijk zijn.

Houdt u er rekening mee, dat de snelheid en het functioneren van de via deze site beschikbare mogelijkheden, mede afhankelijk zijn van de apparatuur en software waarmee u verbinding legt en van de provider via welke u dat doet.

 

[ssba_hide]

Binnenkort wordt de website van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) geïntegreerd in een nieuwe website van het MfN-register. Informatie over onderzoeksgegevens op het gebied van mediation, mediationwetgeving en de leerstoel mediation vindt u nog op deze website. Voor informatie over het MfN-register verwijzen wij u graag naar de huidige website van het MfN-register: www.mfnregister.nl

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.