Top menu

Lyke (mr L.M.) Seriese

Lyke Seriese_

Lyke (mr L.M.) Seriese

Vanaf 2008 ben ik werkzaam bij DAS als jurist Arbeidsrecht en Sociaal Verzekeringsrecht en sinds 2014 geregistreerd mediator. In mijn beleving ontstaan conflicten doordat mensen elkaar niet goed begrijpen en niet horen.

Na mijn studie ben ik bij DAS gaan werken omdat ik daar naast jurist ook als mediator kon worden opgeleid. Als jurist wijs ik vaak op de gevolgen van een procedure en probeer samen met de klant naar diens belangen te kijken. Als mediator help ik mensen hun communicatie te herstellen en samen een maatwerk oplossing te bereiken waarmee een win-win situatie wordt gecreëerd. Hierdoor blijven mensen niet hangen in hun conflict en kunnen ze verder.

www.das.nl

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.