Top menu

Mediationcongres op 17 november bijna uitverkocht

Laatste kans!

Volgende week, op donderdag 17 november, is het zo ver: het Mediationcongres 2016 van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) barst los in Spant! Bussum. 

Het thema dit jaar is bruggen slaan. Polarisatie in de politiek, ouders en kinderen bij scheiding, werkgevers en werknemers, slachtoffers en daders, discussies over opvang van vluchtelingen, groepen en het individu. Verschillen worden groter, afstanden nemen toe. Bruggen slaan wordt steeds belangrijker. Hoe kom je weer met elkaar in gesprek? Expertise gevraagd!

Professionele ontwikkeling, inspiratie en ontmoeting: daar draait het om op het Mediationcongres. Bruggenbouwers jong en oud, ervaren en in opleiding: komt allen!

Inschrijven nu het nog kan
Leden van de NMv, vFAS, NIP, NVvMA, VMN, VMO en MfN-registermediators betalen geen € 295 maar € 245 exclusief btw voor congresdeelname. Schrijf snel in, nu kan het nog! Ruim 450 bruggenbouwers deden dat al!

PE-punten
MfN-registermediators krijgen vier PE-punten (categorie 1a) voor deelname aan het Mediationcongres 2016. De vFAS en het NIP erkennen deze opleidingspunten ook als vaardigheidspunten. De VMN kent vijf VMN-punten toe.

Meer informatie
Ga voor het programma naar Mediationcongres 2016.

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.