Top menu

Mediationcongres

Mediationcongres 28 november 2019

Met een creatieve brainstormbijeenkomst zijn we van start gegaan: de tiende editie van het Mediationcongres is in de maak. Mediators met heel verschillende achtergronden aan het woord over wat zij relevante en interessante onderwerpen vinden. En zoals het eigenlijk elk jaar gaat: zó veel mooie en actuele thema’s.

Een sprankelende en inspirerende dag op donderdag 28 november aanstaande in Bussum. Met een vol congresprogramma, dat geopend wordt door Esther Vergeer, zevenvoudig Paralympisch kampioen rolstoeltennis. “Kracht en kwetsbaarheid liggen heel dicht bij elkaar. Als je je kwetsbaarheid durft te laten zien, dan pas kun je heel groot worden.” Als Chef de Mission van het Paralympische TeamNL ging ze voor de kracht van samen: één team dat staat voor excelleren op het allerhoogste niveau. Ook met haar eigen foundation, die zich inzet om kinderen en jongeren met een beperking kennis te laten maken met sport, zoekt ze altijd en bij iedereen naar veerkracht. Flexibel zijn om telkens weer een oplossing te vinden, en onderzoeken tot hoe ver je kunt gaan.

Graag verwelkomen wij ook u op deze unieke dag voor mediation in Nederland en vragen u donderdag 28 november vast in uw agenda te reserveren. 

Meer informatie over het programma en inschrijven vindt u in juli op deze website. 

Informatie eerdere congressen

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.