Praktische informatie Mediationcongres 2016

Donderdag 17  november 2016, Spant! Bussum

Deelnamekosten

Regulier tarief: € 295,- excl. btw
Leden van verenigingen die deelnemen aan de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), te weten NMv, NIP, vFAS, NVvMA, VMN, VMO evenals MfN-registermediators: € 245,- excl. btw
Mediators in opleiding*: € 150,- excl. btw

* U bent een mediator in opleiding wanneer u op de datum van het Mediationcongres (17 november 2016) een voor de MfN-registermediator geaccrediteerde basisopleiding mediation volgt.

Puntenaccreditatie

Deelname aan het Mediationcongres 2016 wordt door de MfN gewaardeerd op 4 PE-punten, categorie 1a. Registratie op de dag zelf geschiedt door inschrijving bij aanvang van het congres en bij vertrek na afloop van het congres.
De opleidingspunten verkregen met het Mediationcongres 2016 worden door de vFAS en het NIP als vaardigheidspunten erkend. De VMN kent 5 VMN-punten toe.

Mediationplein

Naast de verenigingen die deelnemen aan de Mediatorsfederatie Nederland, presenteren opleidingsinstituten en andere organisaties op het vlak van mediation hun actuele aanbod. Met onder meer het Nationale Gesprek en Sdu Uitgevers, en de sponsoren, onder andere: Dialogue, Merlijn, Split-Online en INA Personen- en familierecht (Reed Business).

Exposeren op het Mediationplein?

Neem contact op met Nestas communicatie, Esther Rijken, (036) 530 77 13, e.rijken@nestas.nl

Annuleren

Annuleren is kosteloos mogelijk tot twee weken vóór het congres. Bij een latere annulering wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Bij annulering twee of minder dagen voor het congres brengen wij de volledige kosten in rekening. Een vervanger kan gebruik maken van uw aanmelding.

Inlichtingen

Nestas communicatie, Esther Rijken, (036) 530 77 13, e.rijken@nestas.nl