Caroline (mr drs C.M.H.) Kloppers

Caroline Kloppers

Caroline (mr drs C.M.H.) Kloppers

Caroline Kloppers studeerde Psychologie en Nederlands recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zij is MfN-registermediator en was tot 2016 tevens advocaat. Zij houdt zich inmiddels ongeveer vijfentwintig jaar bezig met conflicten. De eerste jaren uitsluitend als advocaat, sinds 2006 ook als mediator en vanaf 2016 enkel als mediator.

Als business(-to-business) mediator bemiddelt Caroline Kloppers bij allerhande zakelijke conflicten, zoals knellende samenwerkingsverbanden (maatschap, bestuur, team), arbeidgerelateerde en vastgoedgerelateerde geschillen. Zij begeleidt partijen ook bij het vinden van een duurzame, gezamenlijke basis voorafgaand aan het maken van afspraken of het sluiten van contracten. Haar inspiratie is de deelnemers een adequate structuur te bieden waarbinnen zij met elkaar, al dan niet bijgestaan door hun adviseur, (meer) begrip kunnen krijgen voor de ander en vanuit gezamenlijke belangen tot voor ieder van hen werkbare afspraken kunnen komen.

Caroline Kloppers is als mediator aangesloten bij de doorverwijzingsvoorziening van de rechterlijke macht. Zij is voorzitter van de NVvMA (Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten), bestuurslid van de MfN (Mediators Federatie Nederland) en lid van de VAN (Vereniging Arbeidsmediaton Nederland).

www.bosnakbender.nl