Top menu

Pauline (mr P.) Schonewille

Pauline Schonewille_ Pauline (mr P.) Schonewille

Pauline Schonewille-van Diest is MfN family mediator en (notarieel) jurist. Haar kennis en ervaring bevindt zich op het snijvlak van mediation, juridische dienstverlening, hulpverlening en kennisoverdracht.

In haar mediationpraktijk in Deventer begeleidt zij ouders, kinderen, gezinnen en familieleden bij het herstellen van hun relaties of het goed regelen van hun familie-zaken. Zij begeleidt ouders bij het maken of wijzigen van hun ouderschapsplan. Als KIES-coach betrekt zij de kinderen hierbij en geeft hun een stem in het scheidingsproces.

Pauline is daarnaast gespecialiseerd in de begeleiding van samengestelde gezinnen. Preventieve mediation wordt toegepast tijdens de “opbouwfase”, om te komen tot een stiefouderschapsplan. Haar jarenlange ervaring op dit gebied gebruikt zij samen met haar notariële kennis om, in samenwerking met de betrokken notaris, ouders met een nieuw samengesteld gezin te begeleiden om te komen tot een testament, samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden op maat, waarin de zaken niet alleen juridisch maar ook praktisch en gevoelsmatig goed zijn geregeld voor alle betrokkenen.

Naast haar werkzaamheden als mediator is Pauline als docent Mediation verbonden aan diverse HBO-opleidingen en opleidingsinstituten. Zij verzorgt regelmatig cursussen en workshops op haar vakgebied. Als auteur heeft zij onder meer voor stiefmoeders het boek Mijn man heeft een kind geschreven.

http://www.familie-zaken.nl/

http://www.kiesvoorhetkind.nl/

http://www.linkedin.com/in/pauline-schonewille

@FamilyZaken

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.