Top menu

Praktische informatie Mediationcongres 2015

Datum

Donderdag 26 november 2015

Locatie

Spant! Bussum

Deelnamekosten

*U bent mediator in opleiding als u op de datum van het Mediationcongres (26 november 2015) een voor het MfN-register geaccrediteerde basisopleiding mediation volgt.

Puntenaccreditatie

MfN-register
Voor deelname aan het Mediationcongres 2015 ontvangt u 4 PE-punten, categorie 1a, voor het MfN-register. Registratie op de dag zelf geschiedt door inschrijving bij aanvang en bij vertrek na het einde van het congres.

vFAS
De vFAS erkent de met het Mediationcongres 2015 verkregen opleidingspunten als vaardigheidspunten.

NIP
Psycholoog Mediator of NIP Familiemediator? Het NIP erkent de met het Mediationcongres 2015 verkregen opleidingspunten als vaardigheidspunten.

VMN
De VMN kent 5 VMN-punten toe aan het Mediationcongres 2015.

Mediationplein

Gedurende de pauzes, de lunch en natuurlijk de afsluitende borrel is het mogelijk om informatiestands op het Mediationplein te bezoeken van de verenigingen die deelnemen aan de Mediatorsfederatie Nederland en van de sponsoren. Maak hier ook (nader) kennis met het Nationale Gesprek, een initiatief van mediators, de Association for International Arbitration en de stichting DONS (Duurzaam Ouderschap Na Scheiding).

Exposeren op het Mediationplein?

Neem contact op met ROSTRA Congrescommunicatie, Daisy Buytelaar, T (070) 364 87 03, d.buytelaar@rostra.nl

Annuleren

Annuleren is kosteloos mogelijk tot twee weken vóór het congres. Bij een latere annulering wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Bij annulering twee of minder dagen voor het congres brengen wij de volledige kosten in rekening. Een vervanger kan gebruik maken van uw aanmelding.

Inlichtingen

ROSTRA Congrescommunicatie, T (070) 364 87 03, aanmelding@rostra.nl

 

 

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.