Top menu

Astrid (mr A.) Zuidinga

Astrid Zuidinga is sinds 6 jaar als Arbeidsrecht Advocaat werkzaam bij AWVN Advocaten. AWVN Advocaten maakt deel uit van de Algemene Werkgevers Vereniging Nederland in Den Haag, de grootste werkgeversvereniging van Nederland.

Astrid houdt zich bezig met het adviseren en procederen voor (branche)leden van AWVN in zaken met betrekking tot individueel en collectief arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Dit doet zij voor grote ondernemingen en MKB bedrijven in alle sectoren. Zij is huisadvocaat van meerdere bedrijven. Daarnaast staat zij bedrijven bij in reorganisatie- en verandertrajecten. Dit doet zij vanaf de oriëntatiefase tot en met de uitvoering. Ook het adviseren en onderhandelen over sociale plannen behoort tot de dagelijkse praktijk. Daarnaast is zij lid van de bedrijfscommissie Markt I van de SER. Astrid treedt in arbeidszaken ook op als MfN-geregistreerd mediator.

Voor de overstap naar AWVN heeft Astrid als (arbeids)jurist gewerkt in het bedrijfsleven, bij brancheorganisatie Koninklijk Nederlands Vervoer en een middelgroot advocatenkantoor in het zuiden van het land.

Naast haar werkzaamheden is Astrid als vrijwilliger werkzaam als bemiddelaar/mediator bij Bureau Bemiddeling en Mediation in Den Haag dat zich voornamelijk richt op burenconflicten.

Meer informatie:

www.awvn.nl

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.