Top menu

Jasper (mr J.A.) Langezaal

Jasper Langezaal studeerde Bedrijfskunde en Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij was advocaat bij NautaDutilh in Amsterdam.

Sinds 2007 is hij Senior Legal Counsel bij Siemens Nederland in Den Haag. In de eerste jaren was hij werkzaam binnen de Energy Sector, waar hij voornamelijk betrokken was bij diverse grote projecten in de olie- en gasindustrie als ook de windenergie business. Hierbij adviseerde hij voornamelijk ten aanzien van contracten gebaseerd op FIDIC Silver Book.

Sinds 2013 is Jasper overgestapt naar de Divisie Mobility, waar hij met name grote aanbestedingstrajecten begeleidt en betrokken is bij projecten die zich in de executiefase bevinden. In de uitvoering van zijn werkzaamheden komen vooral verbintenisrechtelijke en aanbestedingsrechtelijke aspecten naar boven, maar ook het bouwrecht komt veelvuldig aan bod. Focus ligt bij dit laatste niet alleen op het inschatten van de risico’s die zich kunnen voordoen, maar ook op het adviseren ten aanzien van geschillen over de uitleg van contracten gebaseerd op UAV-GC 2005 en UAV 2012.

Naast zijn werk bij Siemens Nederland is Jasper secretaris bij de sectie Advocaat in Dienstbetrekking binnen het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen.

Meer informatie: www.siemens.com/entry/nl

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.