Top menu

Praktische informatie Mediationcongres 2017

Vrijdag 1 december 2017, Spant! Bussum

Deelnamekosten

  • regulier tarief: € 295,- excl. btw
  • leden van verenigingen die deelnemen aan de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), te weten NMv, NIP, vFAS, NVvMA, VMN, VMO evenals MfN-registermediators betalen € 245,- excl. btw
  • mediators in opleiding*: € 150,- excl. btw

*U bent een mediator in opleiding wanneer u op de congresdatum een voor de MfN-registermediator geaccrediteerde basisopleiding mediation volgt.

Puntenaccreditatie

Deelname aan het Mediationcongres 2017 wordt door de MfN gewaardeerd op 6 PE-punten, categorie 1a. Registratie op de dag zelf geschiedt door inschrijving bij aanvang van het congres en bij vertrek na afloop van het congres. De vFAS kent 4 vaardigheidspunten toe, het NIP 6 vaardigheidspunten en de VMN 5 punten.

Mediationplein

Gedurende de pauzes, de lunch en natuurlijk de afsluitende borrel is het mogelijk om informatiestands op het Mediationplein te bezoeken. De verenigingen die deelnemen aan de Mediatorsfederatie Nederland, opleidingsinstituten en andere organisaties op het vlak van mediation presenteren hun actuele aanbod: Dialogue, Merlijn, het Centrum voor Conflicthantering (CvC), Split-Online, het Nationale Gesprek, Sdu Uitgevers en Dispute Resolution Magazine.

Exposeren op het Mediationplein?

Neem contact op met Nestas communicatie, Esther Rijken, (036) 530 77 13, e.rijken@nestas.nl

Annuleren

Annuleren is kosteloos mogelijk tot twee weken vóór het congres. Bij een latere annulering wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Bij annulering twee of minder dagen voor het congres brengen wij de volledige kosten in rekening. Een vervanger kan gebruik maken van uw aanmelding.

Inlichtingen

Nestas communicatie, Esther Rijken, (036) 530 77 13, e.rijken@nestas.nl

 

 

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.