Top menu

Frans (F.J.) Spekreijse

  Frans Spekreijse was burgemeester van de gemeente Lochem en de gemeente Wieringermeer, is  gecertificeerd mediator (sinds 2005), coach (sinds 2010) en onderwijsspecialist (sinds 1976). Hij zet zich onder andere in om te zorgen dat de overheid een klantvriendelijke, conflictoplossende, vraaggerichte en dienstverlenende organisatie wordt met zo min mogelijk regels en veel service. Dat deed hij als burgemeester en dat doet hij nu als projectleider van enmediation, als voorzitter van de Vereniging Mediation bij de Overheid en als bestuurslid van de Mediatorsfederatie Nederland.

Hij verzorgt in heel Nederland zo’n 20 mediations en beleidsbemiddelingen per jaar en hij geeft training aan mensen die zich willen specialiseren in mediation en beleidsbemiddeling bij

(semi-)overheden. Zijn specialisaties liggen op het gebied van de (semi-)overheid, bestuurs- en arbeidsconflicten, het onderwijs en het bedrijfsleven. Ook is hij actief bezig om mediation en beleidsbemiddeling structureel te implementeren bij (semi-)overheidsorganisaties en het bedrijfsleven.

www.vmomediators.nl
www.enmediation.nl
www.beleidsbemiddeling.nl

 

<<Terug naar overzicht met alle sprekers Mediationcongres 2017

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.