Top menu

Rozemarijn (mr. R.) Verhagen-Kiela

Rozemarijn Verhagen is sinds 2001 werkzaam als advocaat en is gespecialiseerd familierecht advocaat en mediator. In haar werk vindt zij het belangrijk te zoeken naar echte, houdbare oplossingen, waardoor mensen verder kunnen. In 2015 heeft Rozemarijn ervoor gekozen haar eigen kantoor te starten; Verhagen Familierecht. Met de start van dit kantoor begon ook een intensieve samenwerking met psychologe R.E.K. Wonink, waardoor in scheidingszaken meer maatwerk kan worden geboden en ook kinderen goed gezien en gehoord worden.

Rozemarijn is aangesloten bij de vFAS, de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsbemiddelaars, en is MfN-registermediator.

Naast het vervullen van verschillende advies- en bestuursfuncties heeft Rozemarijn regelmatig gastcolleges verzorgd aan een hbo-opleiding en is zij regio-coördinator binnen de vFAS.

In 2015 heeft Rozemarijn de opleiding tot strategisch coach gevolgd, omdat zij het belangrijk vindt mensen op een positieve manier in beweging te zetten, iets wat bij bijvoorbeeld een moeilijke scheiding van pas kan komen.

www.verhagenfamilierecht.nl

<<Terug naar overzicht met alle sprekers Mediationcongres 2017

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.