Judith (mr. J.M.) van den Nieuwenhuijsen-Duits MfN RFEA

Na haar studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam begon Judith van den Nieuwenhuijsen (1968) haar carrière als belastingadviseur. Ruim 21 jaar is zij werkzaam geweest bij diverse belastingadvieskantoren in de algemene belastingadviespraktijk. Begin 2014, na de afronding van haar opleiding tot mediator, heeft zij CARENT opgericht.

CARENT is een kantoor dat zich uitsluitend en alleen richt op echtscheidingen. Naast particulieren begeleidt Judith ook veel ondernemers en directeur-grootaandeelhouders en hun echtgenoten bij een echtscheiding. Bij deze laatste groep spelen nog meer zaken dan bij een ‘normale’ scheiding. Wanneer partijen in gezamenlijk overleg de scheiding afwikkelen, kan met maatwerk – ook fiscaal gezien – een optimaal resultaat worden bereikt. Daarnaast verstrekt Judith ook adviezen aan mediators, advocaten en andere professionals die zich met echtscheiding bezig houden. Judith is MfN-registermediator, rechtbankmediator en zij staat ingeschreven bij het Register Financieel Echtscheidingsadviseurs voor particulieren en ondernemers. Tevens is zij als scheidingscoach aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland. Judith is lid van de ledenraad van de RFEA.

www.carent.nl

www.rfea.nl