Top menu

Linda (drs. L.) Reijerkerk

 

 

 

 

 

 

Linda Reijerkerk (1960) is directeur van het Centrum voor Conflicthantering, mediator sinds 1997 (MfN- en IMI-register mediator), coach en trainer. Gedurende haar gehele carrière heeft Linda trainingen ontwikkeld met betrekking tot procesbegeleiding, mediation, stakeholder-processen, participatie en coaching. Eerst als internationaal consultant op alle continenten, de laatste 20 jaar als inleider en trainer voor mensen die nieuwsgierig zijn naar mediation of zelf mediator willen worden.  Haar motto is: “Elk vastzittend conflict – hoe complex ook – is in beweging te brengen”.  En het is daarbij haar passie om partijen te ondersteunen in het vinden van een duurzame oplossing voor hun conflict.

Als MfN-registermediator heeft Linda Reijerkerk meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (complexe) mediationzaken. Zo heeft zij een succesvolle praktijk op het gebied van groepsmediations, arbeidsconflicten en milieu- en ruimtelijke ordening.

Als mediator treedt zij bovendien op in zakelijke conflicten (vennoten, samenwerkingsvraagstukken), maar ook in complexe multiparty zaken waarin naast bedrijven ook de overheid partij is.

Zij houdt zich daarnaast sterk bezig met de promotie en ontwikkeling van het vakgebied: het CvC en Linda staan aan de wieg van de eerste hoogleraar mediation in Nederland, de Nederlandse Business Mediation Competition voor studenten, de Mediation Conflicttour voor het bewust maken van de maatschappij van de toepassingsmogelijkheden van mediation. Zij was lid van het oprichtingsbestuur van de NMV in 1996.

www.cvc.nl

<<Terug naar overzicht met alle sprekers Mediationcongres 2018

 

 

 

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.