MfN verheugd met benoeming hoogleraar mediation aan VU

De Mediatorsfederatie Nederland (MfN) reageert met enthousiasme op de benoeming van Dick Allewijn tot bijzonder hoogleraar Mediation aan de VU te Amsterdam. De leerstoel zal een belangrijke bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van mediation in Nederland. De leerstoel biedt rechtenstudenten een verrijking van hun opleiding waar het gaat om kennis van conflicthantering. De leerstoel is gevestigd door de MfN, de koepel van mediatorsverenigingen, samen met het opleidingsinstituut Centrum voor Conflicthantering.

Ga naar nieuwsbericht op website VU >>