Top menu

Ontdek de kracht van kennis en kom naar het Mediationcongres 2018!

Op donderdag 15 november aanstaande organiseert de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) de negende editie van het Mediationcongres. Ontdek de kracht van kennis en kom op 15 november naar Spant! Bussum. Van harte welkom!

Zeker voor een vak dat vanuit de praktijk is gegroeid, is kennis van cruciale waarde. Met een theoretische basis wordt een stevig fundament gelegd onder het professioneel handelen van de mediator. Aangezien je als mediator je eigen instrument bent, kun je er maar beter goed voor zorgen. Vakkennis op peil!

Plenaire keynote spreker is Hoogleraar Cognitieve Neurowetenschap en hersenonderzoeker Victor Lamme. Hij neemt je mee op expeditie in de hersenpan. Hoe werkt het menselijk brein en wat kun je leren van de – veelal onvermoede – inzichten uit hersenonderzoek?

‘s Middags een uitgebreid en divers programma om verder te werken aan kennis, om kennis te maken, te verdiepen en verrijken. In nauwe samenwerking met de verenigingen – NMv, vFAS, NIP, NVvMA, VMN en VMO – en vele andere professionals is een aantrekkelijk aanbod samengesteld.

Maak gebruik van de unieke gelegenheid om zo veel collega’s en vakgenoten te ontmoeten. Meer dan 300 kennismakers schreven zich al in. Kom ook kennismaken met andere expertises en nieuwe inzichten.

Inschrijven

Leden van de NMv, vFAS, NIP, NVvMA, VMN, VMO en MfN-registermediators betalen geen € 295 maar € 245 exclusief btw voor congresdeelname. Schrijf nu in! 

Meer informatie

Ga voor het volledige programma naar Mediationcongres 2018. Hier vind je ook de informatie over alle workshops en kennissessies

 

 

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.