Top menu

Overlijdensbericht

 

Met verdriet staan wij stil bij het overlijden van onze directeur-bestuurder van de Diensten Stichting mediation (rechtsopvolger van het toenmalige Nederlands Mediation Instituut (NMI) en secretaris van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

Daan de Snoo

In Daan verliest onze organisatie een bevlogen, inspirerende en temperamentvolle persoonlijkheid. Sinds 2007 heeft Daan zich met hart en ziel ingezet om mediation op de kaart te zetten en de beroepsgroep van registermediators verder te professionaliseren. Daan was bovenal een aimabel mens met een eigen visie, standvastig en volhardend die buiten de lijntjes kon kleuren. Wij zijn hem veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage en inzet voor onze organisatie in de afgelopen 10 jaren. Een markant mens is niet meer.

 

 

Onze gedachten gaan uit naar zijn gezin, familie en iedereen die hem dierbaar was. Wij wensen hen veel sterkte toe met dit grote verlies.

Raad Van Toezicht Diensten Stichting Mediation:
Ad Westerhof Monique van Dongen

Namens het MfN-bestuur:
dr. mr. Maarten de Haas

Namens het SKM-bestuur:
Prof. Jan van Zwieten

Namens de medewerkers van het MfN-bureau:
mr. Judith Emaus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnenkort wordt de website van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) geïntegreerd in een nieuwe website van het MfN-register. Informatie over onderzoeksgegevens op het gebied van mediation, mediationwetgeving en de leerstoel mediation vindt u nog op deze website. Voor informatie over het MfN-register verwijzen wij u graag naar de huidige website van het MfN-register: www.mfnregister.nl

Een moment geduld alstublieft, het zoeken kan enige tijd duren.